Dit jaar voor kerst een slowcooker gekocht, en dit is het eerste recept wat wij gemaakt hebben met de slowcooker.
Voor wat extra binding zou er een stuk ontbijtkoek toegevoegd kunnen worden.
Wij hebben het gerecht gegeten met couscous, worteltjes en sperzieboontjes.
Recept
« Terug naar recepten
Stoofvlees met bokbier (Slowcooker)
PT390M
Stoofvlees met bokbier (Slowcooker)
Een slowcooker is een heerlijke manier van koken. Wat is er dan lekkerder om stoofvlees te maken?
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
390 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofvlees met bokbier (Slowcooker) te bereiden
- Bestrooi de runderlappen met zout en peper.
- Bestuif de runderlappen met bloem.
- Smelt de boter in een grote pan.
- Bak het vlees aan zodat het mooi bruin is.
- Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord.
- Bak vervolgens de uien bruin.
- Voeg het vlees weer toe.
- Voeg alle kruiden toe.
- Giet het bier bij het gerecht en breng het even aan de kook.
- Voeg de appelstroop toe en roer het geheel goed door elkaar.
- Doe alles in de schaal van de slowcooker.
- Laat het gerecht minstens 6 uur stoven op stand "low" van de Slowcooker
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Harry Löhr zegt:
Anna Koudys zegt:
Ineke zegt:
Op hoeveel graden en hoe lang moet het stoofvlees garen als ik het in de airfryer doe?