KookJij

Hachee

Een heerlijk hachee recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 2 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hachee te bereiden

Snijd de runderlappen in grote stukken en hak de uien in niet te kleine stukjes. Braad het vlees in de pan aan in boter op een matig vuur lichtbruin. Voeg de uien toe en fruit deze mee. Zet het vuur laag en voeg vervolgens het laurierblad, kruidnagels, suiker, azijn, water/bouillon en zout/peper toe. Laat alles met het deksel op de pan in ± 2 uur gaar stoven. Haal nu het laurierblad en de kruidnagels uit de pan. Maak om de hachee te binden een papje van maïzena en water en roer dit erdoor.

Mijn kookverhaal (anne prive)

Ik maak dit elke winter, suuuuuper lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst