Recept
« Terug naar recepten
Half warm ...half koud gerecht ...neem de tijd.
PT20M
Half warm ...half koud gerecht ...neem de tijd.
Een heerlijk half warm ...half koud gerecht ...neem de tijd. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Half warm ...half koud gerecht ...neem de tijd. te bereiden
De vis kruiden en in bloem wentelen deze aan weerszijde gaar bakken in een beetje boter .
De pasta met mais en rucola even opwokken met de basilicum pasta. Dresseer de pasta op bord de vis erboven op , tomaten er rond afwerken met verse rucola , ajuinpijpjes en de citroen partjes. Kruid nog een beetje met de gemalen peper .
De pasta met mais en rucola even opwokken met de basilicum pasta. Dresseer de pasta op bord de vis erboven op , tomaten er rond afwerken met verse rucola , ajuinpijpjes en de citroen partjes. Kruid nog een beetje met de gemalen peper .