Recept
« Terug naar recepten
Halloweense heksenbrij
PT20M
Halloweense heksenbrij
Een heerlijk halloweense heksenbrij recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
tinne
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Halloweense heksenbrij te bereiden
Smelt 150 g witte chocolade in een pan en roer er 75 ml melk (op kamertemperatuur) door.
Geef je mousse een leuk Halloween-kleurtje door er een paar druppels groene kleurstof aan toe te voegen. Laat het mengsel afkoelen.
Klop het wit van 2 eieren stijf, en meng het door het chocolademengsel tot het eiwit helemaal is opgenomen.
Klop ook 250 ml room op en meng het er door tot je een gladde structuur bekomt.
Verdeel je bereiding over kleine potjes en plaats ze in de ijskast gedurende 2 uur.
De heksenmousse kan je versieren met snoepjes naar keuze.
Geef je mousse een leuk Halloween-kleurtje door er een paar druppels groene kleurstof aan toe te voegen. Laat het mengsel afkoelen.
Klop het wit van 2 eieren stijf, en meng het door het chocolademengsel tot het eiwit helemaal is opgenomen.
Klop ook 250 ml room op en meng het er door tot je een gladde structuur bekomt.
Verdeel je bereiding over kleine potjes en plaats ze in de ijskast gedurende 2 uur.
De heksenmousse kan je versieren met snoepjes naar keuze.