Recept
« Terug naar recepten
Hamburgers met kaas,ham en champignons
PT30M
Hamburgers met kaas,ham en champignons
Een heerlijk hamburgers met kaas,ham en champignons recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamburgers met kaas,ham en champignons te bereiden
Doe het gehakt,ui,ei,helft van peterselie en worcestershire sauce in de foodprocessor en laat met wat peper en zout draaien tot het een mengsel een bal vormt.Vorm hiervan twee hamburgers van.Verhit de boter in een kleine koekenpan.Laat de sjalot op middelhoog vuur fruiten.Voeg de champignons en de rest van de peterselie toe en laat het 4 tot 5 min.meefruiten.Roer er de créme fraîche door en laat het 1 min. doorwarmen.Verhit de olie op middelhoog vuur in een grote koekenpan en bak de hamburgers in 8 tot 10 min.,of zoveel langer als nodig is ze bruin en gaar.Keer ze in die tijd 2 of 3 keer om.Leg de hamburgers op de sneetjes geroosterd brood en verdeel er het champignonmensel over.Dek af met een plak ham en bestrooi met de geraspte kaas.Zet de hamburgers 3 min. onder de voorverwarmde ovengrill tot de kaas begint te kleurem.