Recept
« Terug naar recepten
Hamburgers met stoemp
PT15M
Hamburgers met stoemp
Een heerlijk hamburgers met stoemp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamburgers met stoemp te bereiden
Meng in een grote kom de cheddar, de tomaten, de ui, de augurken en de fijngesneden sla. Breng op smaak en voeg 1 eetlepel mosterd en/of ketchup toe. Voeg de warme aardappelpuree toe en meng.
Bak de hamburgers 2 minuten aan elke kant.
Snijd de hamburgerbroodjes open en rooster ze. Besmeer ze vervolgens met mosterd en/of ketchup. Werk de broodjes naar wens af met de hamburgers en de stoemp.
derbyke zegt: