Recept
« Terug naar recepten
Hamrolletjes met ijsbergsla
PT15M
Hamrolletjes met ijsbergsla
Een heerlijk hamrolletjes met ijsbergsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamrolletjes met ijsbergsla te bereiden
Snij de rode ui in ringen. Maak de blaadjes van het witloof los en snij ze overlangs in repen. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Rooster de pijnboompitten.
Spreid 8 blaadjes ijsbergsla uit en leg op elk een plakje gekookte ham. Verdeel er het witloof, de tomaten, uiringen en pijnboompitten over. Rol op en steek vast met een prikkertje. Meng voor de dressing de olijfolie met de citroensap en een mespunt mosterd. Kruid met peper en zout.
Spreid 8 blaadjes ijsbergsla uit en leg op elk een plakje gekookte ham. Verdeel er het witloof, de tomaten, uiringen en pijnboompitten over. Rol op en steek vast met een prikkertje. Meng voor de dressing de olijfolie met de citroensap en een mespunt mosterd. Kruid met peper en zout.