Recept
« Terug naar recepten
Hangover hamburger
PT20M
Hangover hamburger
Een heerlijk hangover hamburger recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hangover hamburger te bereiden
Pel de teentjes knoflook en de ui met een aardappelmesje en snijd ze fijn. Was het chilipepertje, snijd het doormidden, snijd de zaadlijsten eruit en snijd ze fijn. Was de lente-uitjes en dep ze droog. Snijd ze fijn.
Doe het gehakt in een kom. Breek het ei in een kopje en doe het bij het gehakt. Doe ook de knoflook, de ui, het chilipepertje en de lente-uitjes bij het gehakt. Doe ten slotte de ketchup en de mosterd bij het gehakt. Meng het grondig met je handen.
Verdeel het gehakt in vier porties en vorm er vier hamburgers mee. Neem een grote pan en doe er enkele eetlepels olijfolie in. Zet de pan op een matig vuur en bak de hamburgers ongeveer 5 tot 6 minuten aan elke kant. Snijd er eerst even in om te zien of de hamburgers goed gebakken zijn.