Recept
« Terug naar recepten
Hapje: het lelijke eendje 2012
PT40M
Hapje: het lelijke eendje 2012
Een heerlijk hapje: het lelijke eendje 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: het lelijke eendje 2012 te bereiden
Bak de eend aan in een beetje boter, kruiden het fijn gesneden sjalotje en look toevoegen. Evenzeer de porto laat op een zacht vuur sudderen tot de bout gaar is. Ontdoe van de beentjes en cutter het vlees fijn met een beetje room en 3 mosterd dressing. Indien te droog dressing toevoegen.
Dresseer op lepels en werk af.
Confituur: kerst 2012 te vinden op mijn receptenpagina.
Natuurlijk kan je gelijk welke andere confituur gebruiken.
Dresseer op lepels en werk af.
Confituur: kerst 2012 te vinden op mijn receptenpagina.
Natuurlijk kan je gelijk welke andere confituur gebruiken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.