Recept
« Terug naar recepten
Hapje: kiwi met zure room en grijs garnalen
PT5M
Hapje: kiwi met zure room en grijs garnalen
Een heerlijk hapje: kiwi met zure room en grijs garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: kiwi met zure room en grijs garnalen te bereiden
Kiwi in twee snijden, uithollen en het vruchtvlees fijn snijden.
Meng de grijs garnalen met de zure room, vruchtvlees van de kiwi, madeira en kruid naar smaak met de boven vermelde kruiden.
Vul de kiwi's en presenteer op bordje met de groenten.
Werk af met de fijn gesneden paprika.
Serveer zeer fris.
Meng de grijs garnalen met de zure room, vruchtvlees van de kiwi, madeira en kruid naar smaak met de boven vermelde kruiden.
Vul de kiwi's en presenteer op bordje met de groenten.
Werk af met de fijn gesneden paprika.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.