Deze mousse werd gemaakt ook als voorgerecht .
Deze te vinden op mijn recepten pagina onder Vismousse van grijs garnalen en langoesten .
Tonijn mayonaise evenzeer te vinden op mijn recepten pagina .
Recept
« Terug naar recepten
Hapje : vismousse
PT30M
Hapje : vismousse
Een heerlijk hapje : vismousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : vismousse te bereiden
Hak de vis zeer fijn en goed kruiden . Voeg de zeer fijn gesneden groenten toe en meng zeer goed .
Gelatine blaadjes weken in koud water.
Room opwarmen en gelatine blaadjes uitgeknepen toevoegen .Laat dit afkoelen op kamertemperatuur .
Voeg alle ingredienten samen en verdeel in een vorm . Om gemakkelijk uit de vorm te storten leg plastiek folie in de vorm en vul de vorm met de mousse goed aandrukken.Laat dit goed afkoelen in frigo .
Snij stukjes van de vismousse en dresseer op lepel werk af met tonijn mayonaise en peterselie .
Gelatine blaadjes weken in koud water.
Room opwarmen en gelatine blaadjes uitgeknepen toevoegen .Laat dit afkoelen op kamertemperatuur .
Voeg alle ingredienten samen en verdeel in een vorm . Om gemakkelijk uit de vorm te storten leg plastiek folie in de vorm en vul de vorm met de mousse goed aandrukken.Laat dit goed afkoelen in frigo .
Snij stukjes van de vismousse en dresseer op lepel werk af met tonijn mayonaise en peterselie .
derbyke zegt: