Recept
« Terug naar recepten
Vismousse van grijs garnalen en langoesten
PT30M
Vismousse van grijs garnalen en langoesten
Een heerlijk vismousse van grijs garnalen en langoesten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
... personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vismousse van grijs garnalen en langoesten te bereiden
Hak de vis zeer fijn en goed kruiden . Voeg de zeer fijn gesneden groenten toe en meng zeer goed .
Gelatine blaadjes weken in koud water.
Room opwarmen en gelatine blaadjes uitgeknepen toevoegen .Laat dit afkoelen op kamertemperatuur .
Voeg alle ingredienten samen en verdeel in een vorm . Om gemakkelijk uit de vorm te storten leg plastiek folie in de vorm en vul de vorm met de mousse goed aandrukken.Laat dit goed afkoelen in frigo . Snij de mousse in schijven. Neem sla naar keuze en presenteer op bord leg de vismousse trapgewijs erop werk af met champignon en zongedroogde tomaat enkele druppels balsamico dressing met in stuk gesneden zongedroogde tomaten . Glaasje gevuld met tonijn mayonaise te vinden op mijn recepten pagina .
Gelatine blaadjes weken in koud water.
Room opwarmen en gelatine blaadjes uitgeknepen toevoegen .Laat dit afkoelen op kamertemperatuur .
Voeg alle ingredienten samen en verdeel in een vorm . Om gemakkelijk uit de vorm te storten leg plastiek folie in de vorm en vul de vorm met de mousse goed aandrukken.Laat dit goed afkoelen in frigo . Snij de mousse in schijven. Neem sla naar keuze en presenteer op bord leg de vismousse trapgewijs erop werk af met champignon en zongedroogde tomaat enkele druppels balsamico dressing met in stuk gesneden zongedroogde tomaten . Glaasje gevuld met tonijn mayonaise te vinden op mijn recepten pagina .