Recept
« Terug naar recepten
Hapje : kwarteleitjes gevuld met stukjes scampi
PT10M
Hapje : kwarteleitjes gevuld met stukjes scampi
Een heerlijk hapje : kwarteleitjes gevuld met stukjes scampi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : kwarteleitjes gevuld met stukjes scampi te bereiden
De eitjes hard koken, haal voorzichtig het eitje uit de schaal.
Scampi's kruiden met peper en dille, bak deze gaar aan in een beetje olijfolie. Twee scampi's zeer fijn snijden, mengen met de fijn gehakte eitjes de druppels citroensap en een beetje yoghurtdressing.
Vul de schaal van het eitje met de mengeling.
Dresseer het eitje op het bord met fijn gesneden ijsbergsla, een scampi en tomaatje, ontpit zeer fijn gesneden.
Werk af met dille en erwtasperge.
Scampi's kruiden met peper en dille, bak deze gaar aan in een beetje olijfolie. Twee scampi's zeer fijn snijden, mengen met de fijn gehakte eitjes de druppels citroensap en een beetje yoghurtdressing.
Vul de schaal van het eitje met de mengeling.
Dresseer het eitje op het bord met fijn gesneden ijsbergsla, een scampi en tomaatje, ontpit zeer fijn gesneden.
Werk af met dille en erwtasperge.