Recept
« Terug naar recepten
Hapje : scampi warm gepresenteerd
PT10M
Hapje : scampi warm gepresenteerd
Een heerlijk hapje : scampi warm gepresenteerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : scampi warm gepresenteerd te bereiden
Scampi's pellen kruiden met peper en aanbakkken.
Kwarteleitjes los kloppen kruiden met peper en fijn gesneden dille.
Zoete aardappel in fijne julienne snijden even beetgaar aanbakken in een beetje boter.
Serveer de aardappel op bordje samen met de sojascheuten stukje brie en scampi erop .
Het los gekloptje kwarteleitje eroverheen en nog een beetje kruiden met peper.
Zet even onder de grill tot het eitje gestold is .
Serveer warm en werk af met dille .
Kwarteleitjes los kloppen kruiden met peper en fijn gesneden dille.
Zoete aardappel in fijne julienne snijden even beetgaar aanbakken in een beetje boter.
Serveer de aardappel op bordje samen met de sojascheuten stukje brie en scampi erop .
Het los gekloptje kwarteleitje eroverheen en nog een beetje kruiden met peper.
Zet even onder de grill tot het eitje gestold is .
Serveer warm en werk af met dille .