Recept
« Terug naar recepten
Hapje : lamskoteletje valentijn
PT5M
Hapje : lamskoteletje valentijn
Een heerlijk hapje : lamskoteletje valentijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : lamskoteletje valentijn te bereiden
Laat het bladerdeeg half ontdooien en steek met de uitsteekvom de gewenste vorm uit.
Klop het eigeel los en voeg enkele druppels kleurstof toe besmeer het bladerdeeg.
Bak de vormpjes 15 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
Koteletje kruiden met peper en zout en insmeren met de honing, bak rosé aan.
Dresseer op bordje en werk af met luzernescheuten, veldsla, paprikablokjes en dressing.
Klop het eigeel los en voeg enkele druppels kleurstof toe besmeer het bladerdeeg.
Bak de vormpjes 15 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
Koteletje kruiden met peper en zout en insmeren met de honing, bak rosé aan.
Dresseer op bordje en werk af met luzernescheuten, veldsla, paprikablokjes en dressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: