KookJij

Hapje: lookbroodje met hazenpaté en uienconfituur

Een heerlijk hapje: lookbroodje met hazenpaté en uienconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: lookbroodje met hazenpaté en uienconfituur te bereiden

Bak het stokbrood +/- 10 min in de voorverwarmde oven op 200 gr.
Laat even afkoelen, deze mag nog een beetje lauw zijn.
Snij de paté in dunne schijfjes en beleg het brood ermee.
Werk af met de confituur en peterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Een hapje vlug klaar en toch hartelijk.
Dit hapje werd geserveerd voor de verjaardag van mijn dochter. Maar kan natuurlijk voor elke gelegenheid geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst