Recept
« Terug naar recepten
Hapje: mosselen voor de gasten
PT15M
Hapje: mosselen voor de gasten
Een heerlijk hapje vlug klaar.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: mosselen voor de gasten te bereiden
- Mosselen ontdoen van baard en enkele malen goed wassen. Wortel fijn snijden, sjalotjes fijn snijden de tomaat in stukjes snijden. Bladpeterselie fijn hakken samen met de groenten in de kookpot en deze kruiden voeg de wijn en zonnebloemolie toe. Mosselen erboven op, bereid de mosselen zoals altijd. Serveer de mosselen in schaaltjes en verdeel het vocht van de mosselen erover werk af met de geschaafde kaas. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: