KookJij

Hapje : parmaham met een verrassende vulling

Een heerlijk hapje : parmaham met een verrassende vulling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : parmaham met een verrassende vulling te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 gr.
Snij witloof en appel zeer fijn in julienne meng de kaas eronder en kruid met de peper.
Voeg een beetje amaretto toe voor smaak en verkleuring.
Leg op bordje en drapeer de parmaham er rond.
Zet deze bordjes enkele minuten in de oven.
Mag lauw of zeer warm geserveerd worden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst