Recept
« Terug naar recepten
Hapje : parmaham met een verrassende vulling
PT10M
Hapje : parmaham met een verrassende vulling
Een heerlijk hapje : parmaham met een verrassende vulling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : parmaham met een verrassende vulling te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Snij witloof en appel zeer fijn in julienne meng de kaas eronder en kruid met de peper.
Voeg een beetje amaretto toe voor smaak en verkleuring.
Leg op bordje en drapeer de parmaham er rond.
Zet deze bordjes enkele minuten in de oven.
Mag lauw of zeer warm geserveerd worden.
Snij witloof en appel zeer fijn in julienne meng de kaas eronder en kruid met de peper.
Voeg een beetje amaretto toe voor smaak en verkleuring.
Leg op bordje en drapeer de parmaham er rond.
Zet deze bordjes enkele minuten in de oven.
Mag lauw of zeer warm geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.