Recept
« Terug naar recepten
Hapje: varkenshaasje met een pickelssausje
PT5M
Hapje: varkenshaasje met een pickelssausje
Een heerlijk hapje: varkenshaasje met een pickelssausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
9 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: varkenshaasje met een pickelssausje te bereiden
Snij het varkenshaasje in mooie gelijke stukken en bak ze kort aan aan beide kanten, kruiden met peper en zout.
Voor de saus alles gewoon mengen en opwarmen.
Serveer warm op bordjes.
Voor de saus alles gewoon mengen en opwarmen.
Serveer warm op bordjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.