Deze saus voor vis kun je viskruiden gebruiken .
Voor vlees gebruik je kruiden voor vlees .
Infeite laat je fantasie maar de vrije loop mogelijkheden genoeg .
Recept
« Terug naar recepten
Saus : Saffraan
PT15M
Saus : Saffraan
Een heerlijk saus : saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Saffraan te bereiden
Sjalotten zeer fijn snijden .
Look zeer fijn snijden .
Sjalotten en look aanstoven in boter , wijn toevoegen en laten inkoken. Room toevoegen en saffraan even laten pruttelen tot de gewenste dikte van de saus .
Look zeer fijn snijden .
Sjalotten en look aanstoven in boter , wijn toevoegen en laten inkoken. Room toevoegen en saffraan even laten pruttelen tot de gewenste dikte van de saus .