Recept
« Terug naar recepten
Hapje: venkelmoes met garnalen
PT10M
Hapje: venkelmoes met garnalen
Een heerlijk hapje: venkelmoes met garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: venkelmoes met garnalen te bereiden
Snij de venkel zeer fijn en stoof hem aan in een beetje olijfolie kruid naar smaak, pureer deze zeer goed en voeg een beetje wijn toe, warm terug goed op.
Bak de garnalen aan in olijfolie en kruid deze evenzeer, een beetje wijn erbij .
Serveer alles op bord en werk af met venkelkruid en radijs.
Bak de garnalen aan in olijfolie en kruid deze evenzeer, een beetje wijn erbij .
Serveer alles op bord en werk af met venkelkruid en radijs.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt: