Recept
« Terug naar recepten
Hapje : venkelsoepje met garnalen
PT15M
Hapje : venkelsoepje met garnalen
Een heerlijk hapje : venkelsoepje met garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : venkelsoepje met garnalen te bereiden
Snij venkel en lenteuitjes zeer fijn stoof deze aan in boter, kruid met peper en gemalen gember.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Snij 4 roze garnalen in stukjes, verdeel deze over de glaasjes samen met de grijs garnalen.Voeg de soep toe en werk af met roze garnalen en venkelkruid.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Snij 4 roze garnalen in stukjes, verdeel deze over de glaasjes samen met de grijs garnalen.Voeg de soep toe en werk af met roze garnalen en venkelkruid.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.