Wanneer de beurs leegraakt en je toch wat op tafel wilt hebben zijn dit lekkere hapjes gemaakt van wat iedereen wel in huis heeft.
Valt goed in de smaak bij meestal iedereen aangezien het vrij simpele ingredienten zijn die de meeste mensen wel lusten.
Recept
« Terug naar recepten
Hapjes bij de borrel, low-budget
PT10M
Hapjes bij de borrel, low-budget
Een heerlijk hapjes bij de borrel, low-budget recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapjes bij de borrel, low-budget te bereiden
-Het stokbrood in plakjes snijden en besmeren met de olijfolie en onder de gril krokant grillen.
-De augurkjes in een plak boterhamworst rollen, doormidden snijden en vastzetten met een prikker.
-De eieren in plakjes snijden, verdelen over de plakjes stokbrood, beetje mayonaise erover en bestrooien met peper, zout en peterselie.
-De blokjes kaas op een prikker zetten met wat cervelaatworst en een zilveruitje.
-De rookworst in plakjes snijden en op de plakjes stokbrood leggen, besmeren met wat mosterd.
-Het blikje tonijn laten uitlekken en mengen met de fijngehakte augurk, zilverui, mayo, ketchup en peper en zout en op een plakje stokbrood smeren.
-De kruidenboter serveren met het overgebleven stokbrood.
-De augurkjes in een plak boterhamworst rollen, doormidden snijden en vastzetten met een prikker.
-De eieren in plakjes snijden, verdelen over de plakjes stokbrood, beetje mayonaise erover en bestrooien met peper, zout en peterselie.
-De blokjes kaas op een prikker zetten met wat cervelaatworst en een zilveruitje.
-De rookworst in plakjes snijden en op de plakjes stokbrood leggen, besmeren met wat mosterd.
-Het blikje tonijn laten uitlekken en mengen met de fijngehakte augurk, zilverui, mayo, ketchup en peper en zout en op een plakje stokbrood smeren.
-De kruidenboter serveren met het overgebleven stokbrood.
derbyke zegt: