Recept
« Terug naar recepten
Hapjes met gerookte zalm en kappertjes
PT30M
Hapjes met gerookte zalm en kappertjes
Een heerlijk hapjes met gerookte zalm en kappertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
visrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapjes met gerookte zalm en kappertjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 240°C . Snijd uit het deeg rondjes van 5½ centimeter doorsnede, je hebt 4 rondjes per vel nodig. Leg deze rondjes op een licht ingevette bakplaat. Bak ze 8 minuten in de oven en laat ze afkoelen. Snijd de rondjes horizontaal in de helft door. Vermeng in een kom de ricotta met het water. Roer er de bieslook en de room door. Verdeel het ricottamengsel vlak voor het opdienen over de deegrondjes. Garneer dit met zalm, kappertjes en takjes dille.
anjo zegt: