Recept
« Terug naar recepten
Har gau (dumpling met garnalen)
PT45M
Har gau (dumpling met garnalen)
Een heerlijk har gau (dumpling met garnalen) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Har gau (dumpling met garnalen) te bereiden
Maal de shitake,garnalen,bosui,gember,knoflook,soja,sherry,sesamolie,suiker en zout en peper in de keukenmachine tot een grove vulling (niet pureren dus) Vul de velletjes .Stoom of frituur de dumplings 5 min.Serveer met zoete chilisaus
frank bernaerts zegt: