KookJij

Harde eieren met asperges

Een heerlijk harde eieren met asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Harde eieren met asperges te bereiden

Schil de asperges zeer zorgvuldig en vooral niet te dun. Kook ze in ruim water met zout en iets suiker in 20 minuten gaar. Snij ze op een lengte van 8 centimeter af en maak van deze stukjes 4 mooie bosjes. De rest van de asperges pureren we in de mixer. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze afkoelen en hak ze zeer fijn. Meng augurk, ei en puree van asperges door de mayonaise. Als alles goed koud is leggen we op elk bord een bosje asperges, geven er dwars overheen wat saus en serveren de rest van de saus er apart bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst