Recept
« Terug naar recepten
Harde eieren met asperges
PT20M
Harde eieren met asperges
Een heerlijk harde eieren met asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Harde eieren met asperges te bereiden
Schil de asperges zeer zorgvuldig en vooral niet te dun. Kook ze in ruim water met zout en iets suiker in 20 minuten gaar. Snij ze op een lengte van 8 centimeter af en maak van deze stukjes 4 mooie bosjes. De rest van de asperges pureren we in de mixer. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze afkoelen en hak ze zeer fijn. Meng augurk, ei en puree van asperges door de mayonaise. Als alles goed koud is leggen we op elk bord een bosje asperges, geven er dwars overheen wat saus en serveren de rest van de saus er apart bij.