Recept
« Terug naar recepten
Harde wafels
PT60M
Harde wafels
Een heerlijk harde wafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Mien Hamaekers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
? personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van oma naar moeder en dochters
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Harde wafels te bereiden
Doe alles tegelijk in een kom en met de hand kneden tot een grote bol.
Indien noodzakelijk een lepel koude melk toevoegen of
Likeur. Het geheel een nacht laten rusten.
Dan kleine bolletjes maken en harde suiker of rozijnen er door heen kneden. Het wafelijzer licht invetten.
Indien noodzakelijk een lepel koude melk toevoegen of
Likeur. Het geheel een nacht laten rusten.
Dan kleine bolletjes maken en harde suiker of rozijnen er door heen kneden. Het wafelijzer licht invetten.
Mijn kookverhaal (Mien Hamaekers)
Dit recept is een van de vele wafelrecepten die van moeder op dochter werden doorgegeven. Ik maak ze ook zo maar tussendoor, omdat ik ze lekker vind en je kunt ze lang bewaren in een blik.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mvanbree zegt:
natasha zegt:
2 pakken een kilo