Recept
« Terug naar recepten
Haricots verts in spek gerold
PT15M
Haricots verts in spek gerold
Een heerlijk haricots verts in spek gerold recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
48
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haricots verts in spek gerold te bereiden
De boven- en onderkantjes van de haricots verts afsnijden. De boontjes gedurende 7 minuten stomen (of enkele minuten koken) en daarna af laten koelen. Een busseltje boontjes bij elkaar nemen en omwikkelen met spek. In een ovenschaaltje gedurende 1 minuut in de magnetron op hoog vermogen opwarmen en daarna in een oven van 75°C bewaren tot de andere gerechten geserveerd kunnen worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
wim hendriks zegt:
Ga het maken. Bedankt voor het recept. En heel fijne kerstdagen met een goed eigen gemaakt diner, eet smakelijk.