Recept
« Terug naar recepten
Haricotsverts en tagliatelle
PT30M
Haricotsverts en tagliatelle
Een heerlijk haricotsverts en tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
CCPL
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haricotsverts en tagliatelle te bereiden
Stoom de schoongemaakte haricots verts beetgaar en snijd ze in stukjes van ca 2 cm.
Maak een smakelijke vinaigrette en giet deze over deze Franse boontjes.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Afgieten en voorzichtig mengen met de boontjes.
Maak een smakelijke vinaigrette en giet deze over deze Franse boontjes.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Afgieten en voorzichtig mengen met de boontjes.