Recept
« Terug naar recepten
Haring met rodebietpesto
PT10M
Haring met rodebietpesto
Een heerlijk haring met rodebietpesto recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
18 personen
Bevat per éénpersoons portie:
45 kCal energie
3 Gram eiwit
3 Gram vet
1 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
3 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haring met rodebietpesto te bereiden
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 minuten goudbruin.
Doe ze in de keukenmachine.
Voeg de bietjes, ui, azijn en mayonaise toe en pureer tot een gladde massa.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de haringen in stukken van 4 cm en leg op een schaal.
Snijd de bieslook in stukken van circa 4 cm.
Schep op elk stukje haring wat pesto.
Garneer met bieslook.
Doe ze in de keukenmachine.
Voeg de bietjes, ui, azijn en mayonaise toe en pureer tot een gladde massa.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de haringen in stukken van 4 cm en leg op een schaal.
Snijd de bieslook in stukken van circa 4 cm.
Schep op elk stukje haring wat pesto.
Garneer met bieslook.