KookJij

Harissasteaks met chili-yoghurtsaus

Een heerlijk harissasteaks met chili-yoghurtsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Weightwatchers - AD 030312
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Harissasteaks met chili-yoghurtsaus te bereiden

Snipper de ui en kneed met rundertartaar, zout, harissapasta en 1 eetlepel koriander en vrom een platte gehaktbal.
Leg de gehaktbal op een met bakpapier beklede bakplaat en bak circa 20 minuten in de oven op 180°C.
Draai halverwege een keer om.
Kook de rijst gaar volgend de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de wortelen schoon en snij ze in blokjes.
Voeg ze circa 5 minuten voor het einde van de gaartijd van de rijst toe en laat mee garen.
Giet de rijst en wortel af en meng met 1 eetlepel koriander.
Breng de yoghurt op smaak met zout en chilipoeder en serveer met de rijst en gehaktbal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst