Recept
« Terug naar recepten
Hartig bladerdeeghapje
PT20M
Hartig bladerdeeghapje
Een heerlijk hartig bladerdeeghapje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
gianita galluzzi
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartig bladerdeeghapje te bereiden
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd de door de helft. Vouw de randjes ietsjes om.
Ham in kleine blokjes snijden, ui fijnmaken en mengen met de roomkaas, ei en kerriepoeder.
Het mengsel niet te dik verdelen over de plakjes bladerdeeg en bestrooien met de geraspte kaas.
Eventueel iets paprikapoeder erover strooien.
Op de bakplaat of een ovenmat ongeveer 15-20 minuten op 180°C in de oven klaarmaken.
Ham in kleine blokjes snijden, ui fijnmaken en mengen met de roomkaas, ei en kerriepoeder.
Het mengsel niet te dik verdelen over de plakjes bladerdeeg en bestrooien met de geraspte kaas.
Eventueel iets paprikapoeder erover strooien.
Op de bakplaat of een ovenmat ongeveer 15-20 minuten op 180°C in de oven klaarmaken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
liske zegt:
liske zegt: