Recept
« Terug naar recepten
Hartige hartjes
PT60M
Hartige hartjes
Een heerlijk hartige hartjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige hartjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit het pak af en druk er hartjes uit. Kneed de restjes deeg samen en rol het weer uit. Druk ook hieruit hartjes. Leg de hartjes op een bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven. Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen. Snij intussen de kipfilet in reepjes, en snij de ananasstukjes doormidden. Schep de tomatensaus op de hartjes en smeer de saus uit met de achterkant van een lepel. Beleg de hartjes met kipfilet en ananas en strooi de kaas erover. Bak de hartjes in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin. Verdeel de pizzahartjes over 4 borden.
mar10ne zegt: