Recept
« Terug naar recepten
Hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes
PT40M
Hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes
Een heerlijk hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Hartige pannenkoeken met zongedroogde tomaatjes te bereiden
- Doe de zelfrijzende bloem, de eieren en de melk in een kom. Voeg wat peper en zout toe en meng tot een pannenkoekenbeslag. Snijd de mozzarella in schijfjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes en de rode ui in stukjes. Was de jonge sla. Hak de walnoten grof en rooster samen met de pijnboompitten in een een pan zonder vetstof. Vet een pan in met olijfolie en laat heet worden. Doe een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek mooi goudbruin. Herhaal dit telkens tot het beslag op is. Voeg wat mozzarella en zongedroogde tomaatjes toe aan elke pannenkoek. Serveer met de rode ui, de geroosterde walnoten en pijnboompitten, de jonge sla en een aantal blaadjes basilicum.