Recept
« Terug naar recepten
Hartige pompoentaart met pecannoten
PT60M
Hartige pompoentaart met pecannoten
Een heerlijk hartige pompoentaart met pecannoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wim Overdevest
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige pompoentaart met pecannoten te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Schil de pompoen, verwijder de draden en snijd hem in blokjes
Meng in een ruime kom de
pompoenblokjes met de basterdsuiker, ketchup, olie, hamblokjes en pecannoten.
Breng het mengsel eventueel op smaak met zout en peper.
Bekleed een ronde springvorm met de bladerdeeg.
Klop de eieren los met wat peper en zout.
Schep het pompoenmengsel in de taartvorm en giet het mengsel eroverheen.
Bak de taart circa 35 tot 40 min. in de oven.
Snijd de pompoentaart in mooie punten en serveer er wat groene groenten bij.
Schil de pompoen, verwijder de draden en snijd hem in blokjes
Meng in een ruime kom de
pompoenblokjes met de basterdsuiker, ketchup, olie, hamblokjes en pecannoten.
Breng het mengsel eventueel op smaak met zout en peper.
Bekleed een ronde springvorm met de bladerdeeg.
Klop de eieren los met wat peper en zout.
Schep het pompoenmengsel in de taartvorm en giet het mengsel eroverheen.
Bak de taart circa 35 tot 40 min. in de oven.
Snijd de pompoentaart in mooie punten en serveer er wat groene groenten bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Mijn excuus:
Er heeft zich één typfout voorgedaan in het recept.
Ik hoop dat je het begrepen hebt en dat het geen 490 min maar 40 minuten moeten zijn
Sorry.
m.v.g. Bert Allers:(:(
bertal zegt:
De Tobasco is er voor dat de pompoentaart
wat pittiger wordt.
De slagroom is voor versiering.
Veel succes:):)
m.v.g. Bert Allers