Recept
« Terug naar recepten
Hartige super cake
PT60M
Hartige super cake
Deze cake kan je warm als koud voorschotelen, zowel als hapje of als voorgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige super cake te bereiden
- Eieren loskloppen samen met de kruiden, gesmolten boter de uitgeperste look en olijfolie. Voeg de gezeefde bloem en bakpoeder toe. Roer alles goed onder elkaar. Sjalotjes fijn snijden, de tomaat halveren en in schijven snijden. Verwijder het vocht van de tonijn indien nodig de rucola iets fijner hakken. Neem een cakevorm smeer in met boter en bebloem deze vorm, vul deze met de helft van het beslag. Vervolgens de tomaat, tonijn, sjalot en rucola erover verdelen. Eindig met het beslag zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en bak +/- 60 min gaar.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.