Recept
« Terug naar recepten
Hartige taart
PT80M
Hartige taart
Een heerlijk hartige taart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Denemarken
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige taart te bereiden
Verwarm de over voor op 180 graden.
Snij het varkensvlees in stukjes en kruid deze met zout en peper evt wat paprika poeder.
Vlees bakken in de koekenpan.
Alle groenten wassen en snijden,ook deze kunnen bij het vlees.
De verse kruiden erbij.
5 min. op zacht vuur.
Springvorm invetten met boter.
Bekleden met bladerdeeg, ook de randen.
Het mengsel van vlees en groenten er in leggen.
Creme fraiche, ei en de geraspte kaas goed mengen.
Dit kan er nu overheen.
50 min in de oven en klaar!
Snij het varkensvlees in stukjes en kruid deze met zout en peper evt wat paprika poeder.
Vlees bakken in de koekenpan.
Alle groenten wassen en snijden,ook deze kunnen bij het vlees.
De verse kruiden erbij.
5 min. op zacht vuur.
Springvorm invetten met boter.
Bekleden met bladerdeeg, ook de randen.
Het mengsel van vlees en groenten er in leggen.
Creme fraiche, ei en de geraspte kaas goed mengen.
Dit kan er nu overheen.
50 min in de oven en klaar!