Recept
« Terug naar recepten
Hartjespizza’s
PT30M
Hartjespizza’s
Een leuk gerechtje voor Vanlentijn!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aldi
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartjespizza’s te bereiden
- Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak met een vormpje of een schaar kleine hartjes van de salami. Strooi wat tarwebloem op het werkblad. Rol het deeg voorzichtig uit op de bloem. Teken twee hartjes op het deeg en snijd met een scherp mesje het deeg helemaal door. Strooi wat bloem op een bakplaat en leg de hartjes er voorzichtig op. Schep een beetje biopassata in het midden van de deeghartjes en smeer uit tot op 1 cm van de rand. Bestrooi met kaas en beleg met salamihartjes. Bak de pizza’s 10 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.