Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Hazenrugfilet
PT15M
Hazenrugfilet
Een heerlijk hazenrugfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hazenrugfilet te bereiden
Verwarm de oven op 180°C.
Bak de hazenrugfilets aan beide kanten gekruid aan ± 2 minuten.
Haal de haasjes uit de pan en zet deze in een beboterde schaal leg er aluminium over laat ± 10 min. bakken.
Serveer het haasje met opgebakken zoete aardappel en prinsessenboontjes deze te vinden op mijn receptenpagina.
Bak de hazenrugfilets aan beide kanten gekruid aan ± 2 minuten.
Haal de haasjes uit de pan en zet deze in een beboterde schaal leg er aluminium over laat ± 10 min. bakken.
Serveer het haasje met opgebakken zoete aardappel en prinsessenboontjes deze te vinden op mijn receptenpagina.