Recept
« Terug naar recepten
Hazenstoofpot met rode wijn en chorizo
PT140M
Hazenstoofpot met rode wijn en chorizo
Een heerlijk hazenstoofpot met rode wijn en chorizo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
140 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hazenstoofpot met rode wijn en chorizo te bereiden
Bouten afspoelen met water, bestrooien met zout peper en tijm en in kom leggen. Wijn erover schenken. 1 Ui pellen, halveren en met kruidnagels in wijn leggen. Afgedekt ca. 8 uur in de koelkast zetten. Af en toe keren.
Ui, paprika, chorizo en knoflook in stukjes snijden. In braadpan de olie verhitten. Bouten droogdeppen en ca. 10 min. rondom braden. Uit pan nemen. Knoflook, ui, paprika en chorizo toevoegen en ca. 3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree en bloem erdoor roeren en ca. 1 min zachtjes bakken. Ui en kruidnagel uit marinade verwijderen. In braadpan marinade en fond aan de kook brengen. Haas toevoegen en afgedekt in 2 uur gaar stoven.
Indien nodig saus binden met maizena.
Ui, paprika, chorizo en knoflook in stukjes snijden. In braadpan de olie verhitten. Bouten droogdeppen en ca. 10 min. rondom braden. Uit pan nemen. Knoflook, ui, paprika en chorizo toevoegen en ca. 3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree en bloem erdoor roeren en ca. 1 min zachtjes bakken. Ui en kruidnagel uit marinade verwijderen. In braadpan marinade en fond aan de kook brengen. Haas toevoegen en afgedekt in 2 uur gaar stoven.
Indien nodig saus binden met maizena.