Recept
« Terug naar recepten
Heilbot met Koud Kruidensausje
PT30M
Heilbot met Koud Kruidensausje
Elke stevige witvis kun je hiervoor gebruiken en het sausje kan ook bij gegrilled vlees.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Famile
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heilbot met Koud Kruidensausje te bereiden
- Maak een mix van de 60 cc olie, citroensap, ui, knoflook, platte peterselie en lombok. Roer dat goed door.
- Smeer de visfilets in met olifolie en zour en peper ze. Gril de filets in een minuut of tien gaar.
- Dien de visjes op met de kruidensaus.
- Geef er gebakken aardappeltjes en een tomatensalade bij.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Droge witte wijn of een stevige rosé wijn