Recept
« Terug naar recepten
Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers
PT60M
Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers
Een heerlijk heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
soepreceptenvandaag.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers te bereiden
Was de asperges, schil ze en verwijder de harde uiteinden. Breng de schillen en de afsnijdsels met de bouillon aan de kook en laat 30 minuten trekken. Zeef de bouillon. Snijd de asperges in stukken van 2 centimeter en houd de aspergepunten apart. Snijd de meiknol brunoise. Breng de bouillon aan de kook en voeg de aspergepunten en de meiknolletjes toe tot ze ook beetgaar zijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
grietje56 zegt: