KookJij

Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers

Een heerlijk heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers te bereiden

Was de asperges, schil ze en verwijder de harde uiteinden. Breng de schillen en de afsnijdsels met de bouillon aan de kook en laat 30 minuten trekken. Zeef de bouillon. Snijd de asperges in stukken van 2 centimeter en houd de aspergepunten apart. Snijd de meiknol brunoise. Breng de bouillon aan de kook en voeg de aspergepunten en de meiknolletjes toe tot ze ook beetgaar zijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

grietje56

grietje56 zegt:
Wat is een meiknol?