Recept
« Terug naar recepten
Herfstkoekjes
PT45M
Herfstkoekjes
Een heerlijk herfstkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
+- personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
andrea a
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Herfstkoekjes te bereiden
Mix de boter en suiker samen in een kom zeer luchtig, de suiker moet helemaal opgenomen zijn.
Mix er de melk en het vanille pipetje door.
Meng er de fijngehakte walnoten erdoor.
Voeg er de zelfrijzende bloem en de vanille bloem erbij.
Meng alles samen met een houten lepel tot alles goed gemengd is.
Leg bakpapier op een plaat.
Maak balletjes van het deeg, en leg ze op de bakplaat.
Druk ze lichtjes een beetje met de vingertoppen plat.
Druk er boven op de balletjes een halve walnoot in.
Oven voorverwarmen op 210°
Ongeveer 15 min bakken tot ze goudbruin zijn.
3 min op de bakplaat laten afkoelen, en dan verder op een rooster.
Mix er de melk en het vanille pipetje door.
Meng er de fijngehakte walnoten erdoor.
Voeg er de zelfrijzende bloem en de vanille bloem erbij.
Meng alles samen met een houten lepel tot alles goed gemengd is.
Leg bakpapier op een plaat.
Maak balletjes van het deeg, en leg ze op de bakplaat.
Druk ze lichtjes een beetje met de vingertoppen plat.
Druk er boven op de balletjes een halve walnoot in.
Oven voorverwarmen op 210°
Ongeveer 15 min bakken tot ze goudbruin zijn.
3 min op de bakplaat laten afkoelen, en dan verder op een rooster.
lkemper zegt: