Recept
« Terug naar recepten
Hespengebraad in korst met champignons
PT40M
Hespengebraad in korst met champignons
Een heerlijk hespengebraad in korst met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hespengebraad in korst met champignons te bereiden
- Braad het gebraad aan elke kant bruin in een pan met olijfolie. Houd het warm. Bak daarna de champignons.
- Rol het deeg uit en doorprik het met een vork. Leg er het gebraad en de champignons op en sluit het. Maak twee openingen in de bovenkant van het deeg en bestrijk het met eigeel.
- Laat het nog 20 tot 25 min. garen in een voorverwarmde oven (180 °C). Snijd het vlees in plakjes en serveer.