Recept
« Terug naar recepten
Hete chilisaus
PT20M
Hete chilisaus
Een heerlijk hete chilisaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete chilisaus te bereiden
Fruit in de olie de sjalotten samen met knoflook tot ze zacht zijn.Doe er de pepers er bij en bea 5 minuten mee.Roer er de tomaatblokjes, de suiker en de vissaus met 1 dl water door.Laat op matig vuur 10 min. koken.Pureer het mengsel in de keukenmachine.Breng het op smaak met zout,afkoelen.
Serveertips
In steriele pot/glas in de koeling zetten.
Serveertips
In steriele pot/glas in de koeling zetten.