Recept
« Terug naar recepten
Hete gehaktballetjes met perzik
PT45M
Hete gehaktballetjes met perzik
Een heerlijk hete gehaktballetjes met perzik recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Geke Gijsbers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3-4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete gehaktballetjes met perzik te bereiden
VOOR DE BALLETJES GEHAKT:
Alles door elkaar mengen en kleine balletjes van maken.
Aanbraden en dan uit de pan halen.
VOOR DE SAUS:
Het nat van de perziken en de rest van de benodigdheden door de jus mengen.
De perziken in stukjes snijden en samen met de balletjes gehakt bij de saus doen ± 10 minuten op laten staan.
ERG LEKKER MET WITTE RIJST
Alles door elkaar mengen en kleine balletjes van maken.
Aanbraden en dan uit de pan halen.
VOOR DE SAUS:
Het nat van de perziken en de rest van de benodigdheden door de jus mengen.
De perziken in stukjes snijden en samen met de balletjes gehakt bij de saus doen ± 10 minuten op laten staan.
ERG LEKKER MET WITTE RIJST
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
m.vink zegt:
willep zegt:
Harry Löhr zegt: