Recept
« Terug naar recepten
Hete snijbonen
PT60M
Hete snijbonen
Een heerlijk hete snijbonen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete snijbonen te bereiden
De snijbonen gaar koken.
Het spek uitbakken.
De klein gesneden ui lichtbruin bakken en op het laatst de sambal toevoegen
De snijbonen toevoegen en goed doorscheppen
Het spek uitbakken.
De klein gesneden ui lichtbruin bakken en op het laatst de sambal toevoegen
De snijbonen toevoegen en goed doorscheppen