Recept
« Terug naar recepten
Hindoestaanse kip van Farida
PT50M
Hindoestaanse kip van Farida
Een heerlijk hindoestaanse kip van farida recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Loch
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
http://www.kiprecepten.nl/
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hindoestaanse kip van Farida te bereiden
Bereidingswijze:
Laat de drumsticks heel en snijd de kippenpoten klein
Verwarm de olie in de Karahipan en bak de kip rondom goudbruin
Voeg de ui met de knoflook toe en bak ze mee
Doe dan de tomaten erbij en zet de warmtebron laag
Voeg alle kruiden toe en bak ze mee
Bestrooi met het zout en blus met 2 glaasjes water
Verwarm tot de kip gaar is
Was en snijd de paksoi in reepjes en voeg dit toe
Verwarm de groenten nog 5 minuten mee
Laat de drumsticks heel en snijd de kippenpoten klein
Verwarm de olie in de Karahipan en bak de kip rondom goudbruin
Voeg de ui met de knoflook toe en bak ze mee
Doe dan de tomaten erbij en zet de warmtebron laag
Voeg alle kruiden toe en bak ze mee
Bestrooi met het zout en blus met 2 glaasjes water
Verwarm tot de kip gaar is
Was en snijd de paksoi in reepjes en voeg dit toe
Verwarm de groenten nog 5 minuten mee