Ontstaan door 40 jaar kookervaring.
De intens heerlijke geur die tijdens de bereiding ontstaat in huis is uniek.
Recept
« Terug naar recepten
Hollandse kippensoep
PT120M
Hollandse kippensoep
Een heerlijk hollandse kippensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen koker
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hollandse kippensoep te bereiden
Water koken-kippenpoten toevoegen, 1 uur trekken op een laag pitje met de goudbouillon en de peper en laurierblad;
Poten ontbenen en vlees klein snijden;
groenten klein gesneden 10 min. koken in de bouillon. Blikje mais,geterselie en kippenvlees toevoegen.g
Evt. rijst of mie erbij.
Poten ontbenen en vlees klein snijden;
groenten klein gesneden 10 min. koken in de bouillon. Blikje mais,geterselie en kippenvlees toevoegen.g
Evt. rijst of mie erbij.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mevr brekvoort zegt:
in de snelkookpan dan gaat er niets verloren
met grove boeren-soepgroente
ik doe er vermicelli bij in
maar eerst in koud water even de kook er over dan afspoelen met koud water en dan er bij doen dan krijg je heldere soep
eet smakelijk :);)
Els Meeuwsen zegt:
Ik ga deze vandaag maar eens maken.