Recept
« Terug naar recepten
Hongaarse rundergoulash
PT200M
Hongaarse rundergoulash
Een heerlijk hongaarse rundergoulash recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
- personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hongaarse rundergoulash te bereiden
Snipper de ui. Snijd de paprika's, de tomaten en de salami in gelijke stukjes.
Bestrooi het vlees met zout en bloem.
Verwarm de olie in een braadpan en bak de salami op een laag vuur uit. Schep het hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin. Bak de ui 2 minuten mee.
Schep het paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat erdoor en schenk de warme bouillon er langs de rand van de pan bij.
Breng het aan de kook en stoof de goulash in ongeveer 2 uur op een laag vuur zachtjes gaar, zet de pan eventueel op een vlamverdeler.
Bestrooi het vlees met zout en bloem.
Verwarm de olie in een braadpan en bak de salami op een laag vuur uit. Schep het hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin. Bak de ui 2 minuten mee.
Schep het paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat erdoor en schenk de warme bouillon er langs de rand van de pan bij.
Breng het aan de kook en stoof de goulash in ongeveer 2 uur op een laag vuur zachtjes gaar, zet de pan eventueel op een vlamverdeler.