KookJij

Hongaarse rundergoulash

Een heerlijk hongaarse rundergoulash recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 200 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron: vlees.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hongaarse rundergoulash te bereiden

Snipper de ui. Snijd de paprika's, de tomaten en de salami in gelijke stukjes.
Bestrooi het vlees met zout en bloem.
Verwarm de olie in een braadpan en bak de salami op een laag vuur uit. Schep het hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin. Bak de ui 2 minuten mee.
Schep het paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat erdoor en schenk de warme bouillon er langs de rand van de pan bij.
Breng het aan de kook en stoof de goulash in ongeveer 2 uur op een laag vuur zachtjes gaar, zet de pan eventueel op een vlamverdeler.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst